Luotsie -hanke

Luotsie – Uutta luova yrittäjyys Etelä-Karjalassa


Mitä?

Luovuus ja pienyrittäjyys edustavat talouden epävakainen aikoina suurta hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia – myös Etelä-Karjalassa. Luotsie -hanke tarjoaa uusia mahdollisuuksia tällä saralla kokeillen ja uudistaen edeten, uudenlaisiin toimintamalleihin luotsaten.

Maakunnassa on olemassa paljon osaamispotentiaalia, jonka yhteen saattamisella voisimme olla enemmän. Tämä on ydinongelma, johon hanke vastaa. Samalla tähän ongelmaan ratkaisuja tuottamalla luodaan alustoja hyvinvoiville ihmisille sekä uudelle liiketoiminnalle.

Ongelmaa ratkotaan kahdella tasolla:
• Opiskelijoiden osaamispotentiaalia kuntaorganisaatioon
• Luovan alan yrittäjien osaamista liike-elämässä paremmin esille

Tiivistettynä tarjoamme: yhteistyökumppaneita, verkoston, uutta osaamista, tukea, näkyvyyttä, tietoa ja apua.

Hankkeen keskeisiä teemoja ja kohderyhmiä ovat aineeton arvonluonti, itsensä työllistäjät, korkeakouluopiskelijat, luova talous ja hyvinvointi.

Luotsie -hanketta toteuttavat yhteistyössä Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak TKI-Etelä-Karjala) ja Saimaan ammattikorkeakoulu ja sitä osarahoittaa Etelä-Karjalan liitto. Hankkeen ensimmäinen vaihe toteutettiin 1.9.2015–30.4.2016. Toista vaihetta osarahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja tämä toinen Luotsie+ -hanke kestää 1.5.2016-28.2.2017.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!
Hankkeen yhteyshenkilönä toimii projektipäällikkö Heini Kähkönen (Humak)
heini.kahkonen(a)humak.fi, puh. 020 7621 368

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti